Skip to main content

Contact Ananda Klank

Wil je een behandeling maar weet je niet welke het beste past bij jouw wensen of klachten? Ik adviseer je graag.

In sommige gevallen mag ik géén massage geven. Dit zijn de absolute contra-indicaties: koorts, algemene infectieziekten, open wonden, besmettelijke huidziekten, hartaandoeningen, kankerpatiënten, acute fase van botbreuken, psychiatrische problemen & risicozwangerschappen.

Wil je iemand verrassen met een leuk geschenk? Kies dan voor een cadeaubon! Je kunt deze aanschaffen voor 1 van mijn behandelingen. Indien gewenst, pak ik de cadeaubon voor je in.

Het is ook mogelijk om producten van Chi Natural Life (o.a. air sprays essentiële oliën), Zechsal magnesiumproducten en producten van Happy Soaps aan te schaffen voor jezelf of iemand anders. Neem een kijkje in de webshop https://touchenrelease.nl/webwinkel/ voor de producten en bijbehorende informatie.

De betaling voor één van mijn behandelingen kun je contant of middels een 'tikkie' betaalverzoek voldoen. Ook kun je de cadeaubon Hoeksche Waard in mijn praktijk besteden. 

Uiteraard volg ik de benodigde hygiënemaatregelen in de praktijk. Heb je hier van tevoren vragen over laat het me weten.

Ik vraag jou om een goede lichamelijke hygiëne in acht te nemen voordat je één van mijn behandelingen ondergaat.

Bij verhindering graag minimaal 24 uur van tevoren afzeggen. Anders ben ik genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen (zie algemene voorwaarden). 

Erotische massages behoren niet tot de mogelijkheden.

Mijn privacyverklaring kun je hier lezen.

Mijn algemene voorwaarden kun je hier lezen.

Openingstijden

Woensdag 09.00 - 12.00 uur
Dinsdag & donderdag   09.00 - 17.00 uur
Zaterdag (1 x per mnd) 09.00 - 12.00 uur
Andere dagen in overleg
 

Locatie

Samantha Charité-Nice / Ananda Klank
Nassaulaan 186
3297 BK Puttershoek

KvK nummer 81647646